Incredere
Avem incredere in fortele si cunostinte proprii, in mainile noastre stand puterea de a face bine. Ne dam silinta sa castigam si increderea fiecarui pacient. :)
Dedicatie
Suntem dedicati meseriei pe care o avem, cautand sa ne conectam si sa aplicam tot ce este nou in domeniu
Respect
Respectul este una din valorile prioritizate de Fizio Family Medical. Pentru noi fiecarui pacient ii se cuvine un tratament adecvat, iar respectul pentru acesta si suferinta ce dorim sa o alinam este esentiala.
Rabdare
Stim ca lucrurile nu se intampla peste noapte si doi oameni suferinzi de aceeasi patologie nu raspund in acelas fel la acelas tip de tratament asadar vom gasi cele mai bune solutii terapeutice adaptate fiecarui caz in parte.(dispunem de aparatura performanta, o echipa bine pregatita si dedicati)

Cine suntem noi?

Deschis recent in zona Crangasi, cabinetul nostru ofera o gama variata de servicii medicale, dispunand de aparatura de ultima generatie precum shockwave, handsfree-sono, masa de elongatie vertebrala. Printre serviciile oferite se numara kinetoterapie, electroterapie, masaj terapeutic, consiliere psihologica, logopedie. Scopul nostru este de a a reda sanatatea, care este mai presus de orice.
Avem o echipa de oameni tineri, bine pregatiti, inimosi care asteapta cu nerabdare sa va redea sanatatea. Suntem entuziasmati sa pornim la drum intr-un centru nou cu dotari performante si inovatii in domeniul fizioterapiei