Procesarea datelor

Confirm ca sunt de acord ca datele mele personale sa fie procesate.

Incredere
Avem incredere in fortele si cunostinte proprii, in mainile noastre stand puterea de a face bine. Ne dam silinta sa castigam si increderea fiecarui pacient. :)
Dedicare
Suntem dedicati meseriei pe care o avem, cautand sa ne conectam si sa aplicam tot ce este nou in domeniu
Respect
Respectul este una din valorile prioritizate de Fizio Family Medical. Pentru noi fiecarui pacient ii se cuvine un tratament adecvat, iar respectul pentru acesta si suferinta ce dorim sa o alinam este esentiala.
Rabdare
Stim ca lucrurile nu se intampla peste noapte si doi oameni suferinzi de aceeasi patologie nu raspund in acelas fel la acelas tip de tratament asadar vom gasi cele mai bune solutii terapeutice adaptate fiecarui caz in parte.(dispunem de aparatura performanta, o echipa bine pregatita si dedicati)

Cine suntem noi?

Deschis recent in sectorul 6, cartierul Crangasi, cabinetul FizioFamily Medical ofera o gama variata de servicii de recuperare medicala, dispunand de aparatura de ultima generatie precum shockwave, handsfree-sono, masa de elongatie vertebrala. Printre serviciile oferite se numara kinetoterapie, electroterapie, masaj terapeutic, consiliere psihologica, logopedie. Scopul nostru este acela de a reda sanatatea si starea de bine fiecarui pacient in parte. Ne mandrim cu echipa noastra, formata din specialisti in domeniul recuperarii medicale, care, pe langa vasta experienta, temeinica pregatire si rezultatele obtinute, dispune si de un entuziasm aparte, care transforma recuperarea medicala intr-un process placut.
Cabinetul FizioFamily Medical reprezinta un centru nou deschis in cartierul Crangasi, este usor accesibil cu diverse mijloace de transport in comun si este dotat exclusiv cu aparatura noua si performanta. Dorim sa credem ca noi, prin munca noastra, pe langa faptul ca ajutam la vindecarea sau ameliorarea anumitor afectiuni, ne aducem aportul si la dezvoltarea competentelor din domeniul recuperarii medicale.

FizioFamilyMed.ro utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe acest site si pentru a va oferi servicii si continut adaptate intereselor dvs. Continuand sa utilizati acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.